Lenzen webshop

Sport

Op de etage vind je nu de afdeling Optiek Dumont Sport. Volledige toegewijd aan visuele prestatieverhoging in de sportbeoefening bouwen we deze afdeling uit tot een shop-in-shop. Dedicated to perform, zo zullen we in de nabije toekomst extra merken aantrekken om een totaalaanbieder te zijn in de sports eyewear. Adidas is alvast ons merk nummer 1 door zijn sterke performantie.

 

 

Sport shop-in-shop

Sport(zonne)brillen maken steeds meer deel uit van de complete uitrusting van de atleet, de wielrenner en de sporter in het algemeen. Bescherming en verhoging van visuele prestaties zijn de uitgangspunten van steeds meer fabrikanten die zich op de sportsector toeleggen.

Sportzonnebrillen

Skiën, mountainbiken, lopen, golfen, fietsen, tennis en veel andere buitensporten vragen een absoluut goed zicht in alle omstandigheden. Voor alle sporten ontwikkelde Adidas Eyewear een type zonnebril met een reeks aangepaste filters die het zicht en het visuele comfort verhogen. Ons stockgamma Adidas zonnebrillen is uitgebreid en compleet.

Nieuw in hun gamma is de zeilbril met waterafstotende coating. Dit is een voordeel waar ook andere buitensporters zoals mountainbikers van kunnen profiteren.

Uiteraard zijn er ook nog andere fabrikanten op de markt en ook daar verdelen wij de producten van.

Sportbrillen op sterkte

Een zonnebril gebruiken bij het sporten is zalig maar wat als je een brillensterkte nodig hebt?  Veel mensen vinden een oplossing in het gebruik van contactlenzen met daarbovenop een sportzonnebril.

We kunnen heel wat sportbrillen voorzien van optische glazen. Ook dat is top.