Lenzen webshop

Sport

Op de etage vind je de afdeling Optiek Dumont Sport. Volledige toegewijd aan visuele prestatieverhoging in de sportbeoefening bouwen we deze afdeling uit tot een shop-in-shop. Dedicated to Perform, zo zullen we in de nabije toekomst extra merken aantrekken om een totaalaanbieder te zijn in de sports eyewear. Evil Eye is alvast ons merk nummer 1 door zijn uitmuntende kwaliteit van de lenzen en frames. Zo is er ook Julbo, en Nike.

Voor de zwemmers hebben we zwembrillen op sterkte. Hoe leuk is dat, kunnen zien in het zwembad. 

 

 

Sport shop-in-shop

Sport(zonne)brillen maken steeds meer deel uit van de complete uitrusting van de atleet, de wielrenner en de sporter in het algemeen. Bescherming en verhoging van visuele prestaties zijn de uitgangspunten van steeds meer fabrikanten die zich op de sportsector toeleggen. Golfer, jager, skier of triatleet... zodra het zicht ook jouw prestaties mee bepaalt kan een sportbril helpen beter te presteren en beschermen.

Sportzonnebrillen

Skiën, mountainbiken, lopen, golfen, fietsen, tennis en veel andere buitensporten vragen een absoluut goed zicht in alle omstandigheden. Voor alle sporten ontwikkelde Evil Eye een type zonnebril met een reeks aangepaste filters die het zicht en het visuele comfort verhogen. Ons stockgamma zonnebrillen is uitgebreid en compleet.

Uiteraard zijn er ook nog andere fabrikanten op de markt en ook daar verdelen wij de producten van.

Sportbrillen op sterkte

Een zonnebril gebruiken bij het sporten is zalig maar wat als je een brillensterkte nodig hebt?  Veel mensen vinden een oplossing in het gebruik van contactlenzen met daarbovenop een sportzonnebril.

We kunnen heel wat sportbrillen voorzien van optische glazen. Ook dat is top.

Wij steunen Tibo Vyvey 

Tibo werd dit voorjaar Belgisch kampioen lichtgewicht lichte skiff te Hazewinkel. Tibo draagt een gepolariseerde Evil Eye van bij ons. 

Proficiat Tibo