Lenzen webshop

Sportbrillen

Sport(zonne)brillen maken steeds meer deel uit van de complete uitrusting van de atleet, de wielrenner en de sporter in het algemeen. Bescherming en verhoging van visuele prestaties zijn de uitgangspunten van steeds meer fabrikanten die zich op de sportsector toeleggen.

Sportzonnebrillen

Skiën, mountainbiken, lopen, golfen, fietsen, tennis en veel andere buitensporten vragen een absoluut goed zicht in alle omstandigheden. Voor alle sporten ontwikkelde Adidas Eyewear een type zonnebril met een reeks aangepaste filters die het zicht en het visuele comfort verhogen. Ons stockgamma Adidas zonnebrillen is uitgebreid en compleet.

Nieuw in hun gamma is de zeilbril met waterafstotende coating. Dit is een voordeel waar ook andere buitensporters zoals mountainbikers van kunnen profiteren.

Uiteraard zijn er ook nog andere fabrikanten op de markt en ook daar verdelen wij de producten van.

Sportbrillen op sterkte

Een zonnebril gebruiken bij het sporten is zalig maar wat als je een brillensterkte nodig hebt?  Veel mensen vinden een oplossing in het gebruik van contactlenzen met daarbovenop een sportzonnebril.

Het is ook mogelijk om heel wat zonnebrillen te voorzien van een optische clip. In die insertclip worden de optische glazen gemonteerd en die klikt in de zonnebril. Adidas is specialist in dat vlak. Vraag gerust meer info in de winkel.

Ons huismerk