Lenzen webshop

Oogmetingen

Oogmetingen zijn onze specialiteit. Steven volgde zijn opleiding aan het IORT en later 3 jaar aan de hogeschool EHSAL (nu Odisee) te Brussel. Functioneel optometrisch wordt er vooral gezocht naar het beste zicht met de minste inspanning. We gaan er steeds van uit dat we klachtoplossend meten. Bij de minste twijfel wordt steeds contact gezocht met een oogarts. 

Optometrie

In ons gloednieuwe centrum Rijselstraat 144 wordt u nu nog beter en in alle rust geholpen.

Er wordt enkel op afspraak gewerkt. We volgen het OEP 21-punten systeem. The Optometric Extension Program werd halfweg vorige eeuw ontwikkeld in de Angelsaksische landen en is daar nog steeds de norm. Vanuit Canada kwam de meetmethodiek naar ons land.

Een batterij sterk gestructureerde tests laat toe om het zicht te meten, te evalueren en om een voorschrift te maken. Wij gaan er steeds van uit dat we zoeken naar het beste zicht waarbij beide ogen met de kleinst mogelijke inspanning in evenwicht zijn. Uiteindelijk willen we een comfortabel binoculair zicht bekomen zonder klachten. 

Naast oogmetingen is het aanpassen van contactlenzen een belangrijke activiteit in onze zaak. Zowel harde als zachte lenzen worden aangepast voor sferische, torische en multifocale correcties.

Voor alle optometrie en contactologie wordt er op afspraak gewerkt en wordt een ereloon aangerekend.