Lenzen webshop

Lenzen

Contactlenzen worden bij ons al 31 jaar aangepast. Deze kleine schijfjes kunststof worden op het hoornvlies gedragen en corrigeren het zicht op een 'onzichtbare' manier en met het nodig comfort.

Contactlenzen bestaan in verschillende materialen en geometrieën. Wij passen bijna alle types lenzen aan zodat wij heel veel mensen kunnen helpen. Nog nooit was het aanbod aan high-tech materialen zo groot.

Voortdurende scholing laat toe om steeds meer van deze wondere wereld te ontdekken en toe te passen.

Wist je dat er nachtlenzen bestaan? Deze comfortabele harde lenzen worden alleen bij het slapen gedragen. Overdag is een gewoon zicht zonder lenzen of bril het resultaat. Dit kan enkel tot -4,00.

Sedert de nieuwe vestiging Rijselstraat 144 hebben we ook een corneatopograaf waarmee we de hoornvlieskromming in kaart kunnen brengen en de traanfilm analyseren. Deze machine van de laatste generatie laat beter maatwerkt toe. Een troef extra.

Onze professionele aanpasfee bedraagt voor zachte lenzen € 35,- en voor een lenzencontrole wordt € 20,- aangerekend. Voor vormstabiele lenzen vraag je best eerst hoeveel de aanpassing kost omdat daarvoor verschillende tarieven gehanteerd worden.

Geïnteresseerd? Kom eens langs

Ben je geïnteresseerd in lenzen omdat je een bril niet ziet zitten, omdat je graag sport of reist, omdat je graag eens wilt kunnen afwisselen met een bril, dan kunnen wij de meest geschikte lens aanbieden. Bij ons worden lenzen professioneel aangepast, gecontroleerd en opgevolgd. 

Wij werken op afspraak om het voor iedereen comfortabel te maken. Het inzetten en uitnemen wordt bij ons aangeleerd.

Wist je dat je ook lenzen kunt dragen als je al een leesbril nodig hebt of wanneer kantoorwerk niet meer zo evident blijkt te zijn?

Droge ogen kunnen een behoorlijke rem zijn bij het dragen van contactlenzen. Er bestaan nu verschillende materialen die het ook voor mensen met droge ogen mogelijk maken om lenzen met een zeker comfort te dragen. Vraag meer info in de winkel.